“Birleşik Federal Kıbrıs’ta Kıbrıs Türk Ekonomisi Ve Ekonomik Beklentiler Paneli” düzenleniyor

İşadamları Derneği (İŞAD), Kıbrıs Türk Sanayi Odası (KTSO) ve Kıbrıs Türk Ticaret Odası (KTTO) tarafından “Birleşik Federal Kıbrıs’ta Kıbrıs Türk Ekonomisi Ve Ekonomik Beklentiler Paneli” 17 Aralık Cumartesi Günü Kıbrıs Türk Sanayi Odası Konferans Salonu’nda düzenleniyor.

Panel saat 10.00-12.00 arası düzenlenecek. Panelin açılış konuşmasını Baş Müzakereci Özdil Nami yapacak.

Panelin Moderatorlüğünü İŞAD Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Metin Şadi yapacak. Dernek ve oda başkanlarının yanı sıra panele; AB ve AB’nin dış ekonomik ilişkileri konusunda Türkiye’deki sayılı uzmandan biri olan Türkiye Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) Genel Sekreteri ve TÜSİAD Uluslararası Koordinatörü ve Avrupa Birliği Temsilcisi Bahadır Kaleağası da konuşmacı olarak katılacak. Etkinlik tüm dernek ve oda üyelerine açık olacak.

Panel programı şöyle: “Açılış Konuşması Baş Müzakereci Özdil Nami, İŞAD Başkanı Dengiz Kürşat, KTSO Başkanı Ali Çıralı, KTTO Başkanı Fikri Toros, TUSİAD Genel Sekreteri Bahadır Kaleağası ve moderator İŞAD YİK Başkanı Metin Şadi.”