Kıbrıs Türk Tabipleri Odası tarafından yayınlanan ve Damla Soyalp ile Özgül Gürkut Mutluyakalı’nın kaleme aldığı Biyografik ve belgesel niteliğindeki bu kitap Kıbrıs Türk Tabipleri Odası başkanı Dr.Mustafa Taşçıoğlu ve yönetim kurulu üyesi ve Mali sekreteri Dr.Mehmet Özlüses’in ve kitabın yazarları nın da katılımı ile KKTC Kültür Dairesi işbirliği ve desteği ile bu yıl 4 Kasım 2017 ve 5 Kasım 2017 tarihlerinde İstanbul kitap fuarında kitapseverler ile buluşacak.Hem 4 kasım hem de 5 kasım tarihlerinde saat 10:00’ da kitabın yazarları imza günü ve söyleşi gerçekleştireceklerdir.Kıbrısın yakın tarihine önemli tesirleri bulunan, “Öğretmen,Doktor,Örgütçü ,Lider“ özellikleri ile yaşadığı yıllarda toplumsal mücadeleye önemli katkılar koymuş Dr .Burhan Nalbantoğlu’nun hayatının yanı sıra yaşadığı yılların da resmedildiği başvuru kaynağı niteliğindeki bu kitaba ilgi duyan, yaşamını İstanbul’da sürdüren Kıbrıslıların yanı sıra bu değerli kitaba ilgi duyan tüm Türkiyeli kitap severler davetlidir.